Nu ook met de prijzen van de nieuwe cardprinters van ZEBRA de ZC series 

Value Card Printers

De perfecte combinatie van een ruimtebesparend ontwerp, superieure printkwaliteit en betaalbaarheid. Zebra's Value Line-printers zijn ideaal voor het afdrukken van ID-cards voor medewerkers of studenten, lidmaatschap en loyaliteit cards of cadeaucards.

Performance Card Printers

Door de mogelijkheid van een verscheidenheid van set-up en connectiviteit opties, zijn Zebra's Performance Line printers ideaal voor zakelijke en leerling - ID cards, lidmaatschapskaarten, overheid - ID cards, ziekenhuispersoneel ID cards, cadeau cards en nog veel meer.

Security Card Printers

Met diverse aanpasbare beveiligingsfuncties en de mogelijkheid om contact-of contactloze smartcards af te drukken, zijn Zebra's Security Line printers uitermate geschikt om cards te produceren die een lange levensduur nodig hebben en of een bepaalde waarde vertegenwoordigen voor bijvoorbeeld toegangscontrole, rijbewijzen, rechtshandhaving ID cards, militaire ID cards en veel meer.

Prijzen voor de Zebra ZXP7, ZXP8, ZXP9 en de ZC10L zijn op aanvraag verkrijgbaar! Voor de supplies klik hier!

Downloads

Laatste nieuws

Prijsverhoging Zebra artikelen

 

Vanwege de grote prijsverhogingen van de basis materialen zijn wij genoodzaakt onze prijzen  aan te passen met ingang van 13 augustus 2018

De oorzaak van deze prijsverhoging komt door:

Tekorten op bestand delen voor de productie van thermische materialen waardoor de materialen hiervoor met ca. 10% zijn verhoogd

Pulp prijzen zijn met ca. 20% verhoogd in 2018

Olie prijzen zijn al tijden vrij hoog waardoor de prijzen van lijmen, kunststof materialen en vrachtkosten verhoogd moeten worden.

Hierdoor moeten we de volgende prijsverhogingen doovoeren:

Direct thermische matertialen (etiketten en receipt papier)  ca. 10 %

Polsbandjes ca. 4 %

Printlinten (uitgezonderd de Z3200 desktop) ca. 5 %

Z3200 desktop  ca. 20 %

 

Lees meer »