Voor een consistente hoge kwaliteit output van uw Zebra Card printer maakt u gebruik van Zebra's TrueColours ® print linten. TrueColours print linten leveren levendige kleuren in foto's en "true-to-life" huidtinten, evenals scherpe zwart-wit barcodes en tekst.

Verleng het card leven met het gepatenteerde overlay in de linten (Zebra's "O panel "), die uw kaart tegen kleurstof migratie en schaafwonden beschermt. TrueColours linten zijn ook bedoeld om de levensduur te verlengen van uw Zebra card printer met een unieke basis van siliconen coating die vuil op de printkop minimaliseert. Linten zonder deze coating maken vuildeeltjes opbouw mogelijk op de printkop, die het leven van dit kritische en dure deel van de printer kan doen afnemen.

Laatste nieuws

Prijsverhoging Zebra artikelen

 

Vanwege de grote prijsverhogingen van de basis materialen zijn wij genoodzaakt onze prijzen  aan te passen met ingang van 13 augustus 2018

De oorzaak van deze prijsverhoging komt door:

Tekorten op bestand delen voor de productie van thermische materialen waardoor de materialen hiervoor met ca. 10% zijn verhoogd

Pulp prijzen zijn met ca. 20% verhoogd in 2018

Olie prijzen zijn al tijden vrij hoog waardoor de prijzen van lijmen, kunststof materialen en vrachtkosten verhoogd moeten worden.

Hierdoor moeten we de volgende prijsverhogingen doovoeren:

Direct thermische matertialen (etiketten en receipt papier)  ca. 10 %

Polsbandjes ca. 4 %

Printlinten (uitgezonderd de Z3200 desktop) ca. 5 %

Z3200 desktop  ca. 20 %

 

Lees meer »