Polsbandjes

Ziekenhuizen, penitentiaire inrichtingen, recreatieve locaties (pretparken, concerten, festivals) maken gebruik van Zebra Z-Band polsbandjes om geautomatiseerde data capture die de efficiëntie en nauwkeurigheid verhoogt te vergemakkelijken terwijl het de kans op dure en gevaarlijke fouten vermindert.

U kunt vertrouwen op de Zebra polsbandjes familie met een uitstekende printkwaliteit en extra opties zoals kleurcodering voor veilige en nauwkeurige tracking van patiënten, bezoekers en werknemers. In de gezondheidszorg waar men privacy en veiligheid van de patiënt eisen zoals die gedefinieerd worden door de HIPAA en de FDA kunt u vertrouwen op de Z-Band Direct en Z-Band QuickClip thermische polsbandjes.

 

Wat u ook nodig heeft en welke eisen u ook stelt de Zebra familie Z-Band Polsband levert de oplossing.


Zebra 's bekroonde Z -Band Direct en Z -Band QuickClip polsbandjes voor patiënten omvatten onze nieuwe , gepatenteerde antimicrobiële coating. Testresultaten tonen aan dat de bekleding effectief elimineert S. aureus , P. aeruginosa , E. coli en MRSA type II , III en IV. Deze behoren tot de belangrijkste oorzaken van ziekenhuisinfecties in de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

Laatste nieuws

Prijsverhoging Zebra artikelen

 

Vanwege de grote prijsverhogingen van de basis materialen zijn wij genoodzaakt onze prijzen  aan te passen met ingang van 13 augustus 2018

De oorzaak van deze prijsverhoging komt door:

Tekorten op bestand delen voor de productie van thermische materialen waardoor de materialen hiervoor met ca. 10% zijn verhoogd

Pulp prijzen zijn met ca. 20% verhoogd in 2018

Olie prijzen zijn al tijden vrij hoog waardoor de prijzen van lijmen, kunststof materialen en vrachtkosten verhoogd moeten worden.

Hierdoor moeten we de volgende prijsverhogingen doovoeren:

Direct thermische matertialen (etiketten en receipt papier)  ca. 10 %

Polsbandjes ca. 4 %

Printlinten (uitgezonderd de Z3200 desktop) ca. 5 %

Z3200 desktop  ca. 20 %

 

Lees meer »