Zebra card printer supplies

Uw keuze voor originele card printer benodigdheden van ZEBRA bepaald de kwaliteit en  de betrouwbaarheid voor het printen van cards. Om het beste uit uw Zebra kaart printer te halen, kunt u kiezen uit een scala van originele Zebra Supplies ontworpen voor uw specifieke behoeften .

Alle Zebra verbruiksartikelen zijn getest en specifiek afgestemd op Zebra cardprinters , ze zorgen voor rijke kleuren en uiterst gedetailleerd afgedrukte afbeeldingen. Originele Zebra Supplies voldoen aan strenge kwaliteitsnormen voor het leveren van consistente resultaten.

Het brede scala van originele Zebra Supplies omvat zowel standaard als op maat gemaakte media-oplossingen voor alle toepassingen. Niet alleen zorgen Zebra supplies voor een maximale prestatie van uw Zebra kaart printer, maar ze helpen extra kosten te minimaliseren vanwege slijtage van kritische onderdelen van de printer en ze verminderen de totale onderhoudskosten .

Laatste nieuws

Prijsverhoging Zebra artikelen

 

Vanwege de grote prijsverhogingen van de basis materialen zijn wij genoodzaakt onze prijzen  aan te passen met ingang van 13 augustus 2018

De oorzaak van deze prijsverhoging komt door:

Tekorten op bestand delen voor de productie van thermische materialen waardoor de materialen hiervoor met ca. 10% zijn verhoogd

Pulp prijzen zijn met ca. 20% verhoogd in 2018

Olie prijzen zijn al tijden vrij hoog waardoor de prijzen van lijmen, kunststof materialen en vrachtkosten verhoogd moeten worden.

Hierdoor moeten we de volgende prijsverhogingen doovoeren:

Direct thermische matertialen (etiketten en receipt papier)  ca. 10 %

Polsbandjes ca. 4 %

Printlinten (uitgezonderd de Z3200 desktop) ca. 5 %

Z3200 desktop  ca. 20 %

 

Lees meer »