Nu ook met de prijzen van de nieuwe cardprinters van ZEBRA de ZC series 

Value Card Printers

De perfecte combinatie van een ruimtebesparend ontwerp, superieure printkwaliteit en betaalbaarheid. Zebra's Value Line-printers zijn ideaal voor het afdrukken van ID-cards voor medewerkers of studenten, lidmaatschap en loyaliteit cards of cadeaucards.

Performance Card Printers

Door de mogelijkheid van een verscheidenheid van set-up en connectiviteit opties, zijn Zebra's Performance Line printers ideaal voor zakelijke en leerling - ID cards, lidmaatschapskaarten, overheid - ID cards, ziekenhuispersoneel ID cards, cadeau cards en nog veel meer.

Security Card Printers

Met diverse aanpasbare beveiligingsfuncties en de mogelijkheid om contact-of contactloze smartcards af te drukken, zijn Zebra's Security Line printers uitermate geschikt om cards te produceren die een lange levensduur nodig hebben en of een bepaalde waarde vertegenwoordigen voor bijvoorbeeld toegangscontrole, rijbewijzen, rechtshandhaving ID cards, militaire ID cards en veel meer.

Prijzen voor de Zebra ZXP7, ZXP8, ZXP9 en de ZC10L zijn op aanvraag verkrijgbaar! Voor de supplies klik hier!

Downloads

Laatste nieuws

Nieuwe webshop

Na onze succesvolle webshops voor originele zebra supplies en de webshop voor alles wat met kleuren etiketten printers te maken heeft introduceren we vandaag www.toshibasupplies.com !

Lees meer »