Printlinten voor desktop printers

Ook voor de desktopprinters van ZEBRA zoals de G-serie, de TLP modellen en de GT800 hebben wij de printlinten op voorraad. Voor elke toepassing of dat nu logistiek, chemisch of gewoon product verpakkingen is heeft ZEBRA het juiste lint. Het goedkope Z2300 European wax welke uitermate geschikt is voor logistieke en lowbudget toepassingen, dan de Z3200 wax resin waar uiteraard de verdeling tussen wax en resin naar de resin kant uitvalt.

Dit zorgt daardoor ook voor een goede weerstand tegen bepaalde chemicaliën zoals oliën. Dit lint is te gebruiken op een brede range aan ondergronden van glanzend papier en PE/PET tot matte en semi glanzende kunststof materialen. En dan uiteraard voor de toepassingen op kunststof welke een hoge mate van kras- en veegvastheid eisen en weerstand tegen chemicaliën hebben we de Z5095 linten tot uw beschikking.

Downloads

Laatste nieuws

Nieuwe webshop

Na onze succesvolle webshops voor originele zebra supplies en de webshop voor alles wat met kleuren etiketten printers te maken heeft introduceren we vandaag www.toshibasupplies.com !

Lees meer »