23-03-2021
Prijsverhoging kunststof materialen

Verwachte prijsverhoging kunststof materialen

Lees meer

Geachte relatie,

Middels dit schrijven willen wij u informeren omtrent de prijsontwikkelingen voor de diverse kunststof materialen zoals Polyproyleen, Polyethyleen, PVC, Polyesters en dergelijke.

Door grote tekorten op de wereldmarkten aan grondstoffen en productie capaciteit hebben de belangrijkste leveranciers zoals Raflatac en Fasson forse prijsverhogingen van minimaal 8% aangekondigd per begin april 2021. Dit zal resulteren in een prijsverhoging van de eindproducten van ca. 4-5 %.

Wij zullen er alles aan doen om deze verhogingen zo veel mogelijk te beperken, maar ook Logi Label ontkomt er helaas niet aan om de prijzen voor deze producten te verhogen.

Uiteraard zullen wij u te allen tijde met een actuele offerte informeren omtrent de nieuwe prijzen, voordat we aan de productie beginnen.

Voor de nabije toekomst verwachten wij door de gestegen pulp prijzen ook nog prijsverhogingen van etiketten en labels gemaakt van papier en in navolging van bovenstaande tekorten ook prijsverhogingen van transfer printlinten. Deze bestaan voor een groot gedeelte uit kunststof materialen, een prijsverhoging is dus snel te verwachten.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze noodzakelijke prijsaanpassing en houden u zoveel mogelijk op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Kind regards,
Cordialement,
Mit freundlichen grüßen,

Ton Janssens

23-11-2020
Nu ook bekend van TV

Logi Label nu ook bekend van TV... Bekijk het item nu via onze website. 

Lees meer

We hadden ons 20 jarig bestaan graag met jullie gevierd op de Empack. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. Bekijk ons TV item en we hopen jullie snel weer in "real life" te zien en te spreken! 

 

16-07-2020
Full colour RFID printen

Nu full colour RFID etiketten zelf printen

Lees meer

Van Primera is nu beschikbaar de full colour RFID printer RX500e.

De RX500e maakt gebruik van de nieuwste kleureninkjettechnologie met ultrahoge resolutie om labels en tags te produceren met snelheden tot 63,5 mm (2,5 inch) per seconde en tot 108 mm (4,25 inch) breed.

De ingebouwde, automatische RFID-codering maakt het ideaal voor toepassingen die zowel kleur als RFID nodig hebben, waaronder bestandsmappen, asset-tracking, tags voor detailhandel en kleding, tapes voor gegevensopslag, laboratoriumspecimens, polsbandjes, identificatie- en bezoekersbadges, farmaceutische producten en veel meer.

De geïntegreerde UHF-lezer / encoder wordt geleverd door RFID-marktleider Honeywell®. Het ondersteunt EPC Global Class 1 Gen 2 en ISO 18000 -6B en -6C.

26-03-2020
Oplopende levertijden

Let op! Levertijden gaan omhoog!

Lees meer

Geachte relatie,

Vanwege de uitzonderlijke situatie omtrent het Corona - COVID-19 virus gaan de levertijden van onze basis materialen oplopen..

Wij hebben diverse meldingen gekregen van onze belangrijkste leveranciers dat niet al hun leveringen tijdig gegarandeerd kunnen worden en zelfs bevestigde leveringen vertraging oplopen. Naast de diverse logistieke problemen met transport in Europa hebben zij sinds dit weekend ook te maken gekregen met extra ziekmeldingen van hun medewerkers en toeleveranciers.

We voelen ons daarom genoodzaakt om u te waarschuwen dat elke order de kans loopt vertraging op te lopen..

We verwachten onze levertijden te moeten verhogen naar 3- 4 weken voor aanmaak producten.
Wij zullen ons best doen om onze standaard voorraad etiketten op peil te houden maar ook hier kunnen wij niets garanderen.

Wij beseffen dat bovenstaande een grote impact kan hebben op uw planning maar hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

We zullen u regelmatig op de hoogte blijven houden van de verdere ontwikkelingen en wensen u en uw collega’s veel sterkte in onze gezamenlijke strijd tegen het virus.

07-09-2018
Aanpassingen webshop

Nu ook LabelMate apparatuur via de shop te verkijgen om uw etiketten op te wikkelen, af te wikkelen en/of los te snijden. 

Klik hier voor LabelMate

Tevens hebben we Zebra Designer toegevoegd...

Klik hier voor Zebra Designer Pro

Tevens hebben we alle nieuwe printers waaronder de nieuwste mobiele printers toegevoegd. En ook voor alle RFID labekls van ZEBRA kunt u bij ons terecht!

Klik hier voor RFID labels

 

 

Lees meer

Nu ook LabelMate apparatuur via de shop te verkijgen om uw etiketten op te wikkelen, af te wikkelen en/of los te snijden. 

Klik hier voor LabelMate

Realisatie Acadia