De ZebraDesigner v2-etiketten ontwerp software bijgewerkt met veel nieuwe verbeteringen en is afgestemd op geoptimaliseerde uitvoer voor onze desktop-, mid range-, industriële  en mobiele printers.

Gebruiksvriendelijke ontwerp tools voor etiketten en uitgebreide RFID-wizards maken het eenvoudig om complexe labels te maken op basis van vaste of variabele gegevens. Het beheer van veldinhoud, algemene labelopmaak en het maken van sjabloonbestanden zijn allemaal verbeterd.

Voor gebruik met CPCL-, EPL ™ - en ZPL®-printers. Biedt ondersteuning voor databaseconnectiviteit, RFID-printer / -coders, de real-time klok en gegevensformules. Voor het activeren van de software is een softwarelicentie sleutel vereist bij het product en wordt via internet geleverd.

Dit product biedt een gebruikersinterface met keuzes uit meerdere talen, inclusief ondersteuning voor Engels, Frans, Italiaans, Duits, Nederlands, Spaans, Pools, Russisch, Zweeds, Portugees, Chinees en Japans (en vele anderen)

 

Downloads

Laatste nieuws

Nieuwe webshop

Na onze succesvolle webshops voor originele zebra supplies en de webshop voor alles wat met kleuren etiketten printers te maken heeft introduceren we vandaag www.toshibasupplies.com !

Lees meer »