Etiketten voor ZEBRA printers

Waarom Zebra-supplies?

Met originele supplies van Zebra maakt u een optimaal gebruik van uw Zebra printers. De Zebra supplies zijn uitgetest op kwaliteit en houdbaarheid en u kunt er zeker van zijn dat met het gebruik van originele Zebra supplies uw printkop langer meegaat en u daardoor weer op de lange termijn goedkoper uit bent.

Voorkom vertraging en irritatie van een slechte printkwaliteit en problemen met het scannen, en verhoog de productiviteit door gebruikmaking van originele Zebra™ supplies. Zebra supplies zijn uitgebreid getest en goedgekeurd door Zebra Supplies R&D om hoge kwaliteit, scherpe images en haarfijne teksten te bereiken.

Eenmaal getest en uitgekozen veranderd ZEBRA nooit de materialen om een consistente printkwaliteit te behouden en te waarborgen en daardoor de printer instellingen niet hoeven te worden aangepast. Met meer dan 1.000 combinaties van hoge kwaliteit en betrouwbare materialen voor labels, tags, bonnen, polsbandjes en printlinten, inclusief meer dan 500 producten uit een constante voorraad, kan ZEBRA voldoen aan alle vereisten van de meeste applicaties met zeer snelle levertijden om uw productie vloeiend te laten doorlopen.

Zebra biedt zowel direct thermische als thermal transfer materialen aan. Zebra’s thermal transfer labels zorgen voor een betere houdbaarheid en langer goed leesbaar blijvende resultaten. Met Zebra’s direct thermische labels heeft u een goedkopere optie om etiketten te printen voor het gebruik in diverse algemene toepassingen waarbij houdbaarheid geen issue is.

 

Downloads

Zelfklevende etiketten voor industriele en midrange printers
Zelfklevende etiketten voor desktop printers
Zelfklevende etiketten en tags voor mobiele printers
Realisatie Acadia